Aluminium Supplier

Aluminium Supplier

MONTIME XHAMI
DRITARE DHE DYER PVC
DRU DHE DURALUMIN
INSTALIM DURALUMINIUM

1000

Projekte të kompletuara

30

Profesionistë të trajnuar

2

Zyra në Tiranë

25

Vite eksperiencë

VLERAT TONA

Shërbim Cilesor

Ne jemi profesionistë të angazhuar për të kursyer paratë e klientëve tanë përmes zgjidhjeve me kosto efektive dhe shërbimeve cilesore.

Standarde te larta

Ne jemi të përkushtuar ndaj standardeve më të larta etike. Është ajo që klientet tanë presin nga ne. Kjo është fituar nëpërmjet performancës sonë.

Ekip Profesional

Thelbi i biznesit tonë është besimi që klientët tanë kanë në Parllakuglass. Ne kurrë nuk bëjmë asgjë për të kompromentuar besimin qe klienti na jep.

Zgjidhje Kreative

Parllaku Glass eshte gjithmone ne kerkim te me te mires qe ofron tregu. Ne ofrojmë një mjedis kreativ per te permbushur kerkesat e klientëve tanë.

GOLD PARTNER

Parllaku Glass ofron sisteme prej alumini dhe xhami për të gjitha përdorimet, të cilat janë projektuar, prodhuar dhe testuar nga një prej kompanive më të mëdha në Itali “EKU” e cila është edhe partneri yne kryesor dhe me te cilen bashkepunojme prej vitesh.

kONTAKT

Na lini një shënim dhe ne ju mundësojmë konsultë falas

Ask Us!