Aluminium Supplier

Aluminium Supplier

You might be an artist who would like to introduce yourself and your work here or maybe you’re a business with a mission to describe.

SHËRBIM PROFESIONAL

CILËSIA MË E MIRË

INSTALIME TË SIGURTA

Ne besojmë se një marrëdhënie e ngushtë dhe një shkëmbim i vazhdueshëm i informacionit teknik me klientët tanë është thelbësor. Ne ofrojmë zgjidhje të përgjegjshme dhe në kohë për të gjitha kërkesat tuaja. Ekspertët tanë do t’ju ndihmojnë të vlerësoni dhe përmbushni nevojat tuaja për cdo punim xhami dhe  alumini, nga dizajni deri te realizimi dhe instalimi. Ne mund të përmbushim sfidën tuaj!

Prioriteti ynë është të plotësojmë kërkesat e konsumatorëve duke përdorur produkte të cilësisë së parë . Ne perdorim produktet e Sistemit EKU.
Politika e kontrollit të cilësisë dhe përmirësimit të vazhdueshëm do të sigurojë që cilësia e produktit tuaj të jetë gjithmonë në nivelin më të lartë të mundshëm. Ne jemi të vendosur të bëhemi dhe të mbetemi furnizuesin tuaj të zgjedhur. Linja jonë e prodhimit, lëndët e para të përdorura dhe menaxhimi profesional i cdo kerkese është çelësi i suksesit tone..

Ne te Parllaku Glass krenohemi per sigurine dhe besimin qe kemi gjatë cdo instalimi ne projektet tona.
E kuptojmë të gjithë procesin e menaxhimit të projektieve. Kjo njohuri siguron që ne të ofrojmë zgjidhjet më të mira të bazuara në tendencat e fundit të produkteve dhe metodat e instalimit.

 
 

RRETH PARLLAKUGLASS

E themeluar në vitin 1993, Parllaku Glass është rritur për t’u bërë kompania më e madhe në punime Xhami dhe Alumini jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajon.

 Gjatë këtyre 25 viteve ne jemi përpjekur për t’i dhënë klientëve tanë zgjidhje të personalizuara për produktet e nevojshme të xhamit dhe aluminit dhe për të krijuar mundësi të reja për ta.Ne kemi ndërtuar një reputacion në fushën e shërbimeve të fabrikimit të aluminit të gamës së gjerë të dritareve dhe dyerve me cilësi të fortë dhe të besueshme. Produktet tona janë te prodhuara nga “EKU”, prodhuesi më i mirë dhe cilesor italian që është njëkohësisht edhe partneri ynë Gold.

Ne punojmë vazhdimisht në përmirësimin e proceseve dhe dëshirojmë të përdorim vetem furnizuesit që ofrojnë cilësi të padiskutueshme të produktit.

Sokol Parllaku

Co-Founder and CEO

Stafi i Parllaku Glass është i trajnuar mirë në aspektin teknik dhe të projektimit të industrisë sonë. Kjo gje u mundëson atyre t’u ofrojnë klientëve tanë shërbim cilësor dhe profesional.
Ne jemi gjithmonë të gatshëm për klientët ne menyre qe tu plotesojme atyre cdo kërkesë dhe nevojë.
Gjatë ketyre viteve kemi bërë investime të konsiderueshme si ne trajnimin e punonjësve ashtu edhe në zgjedhjen e furnizuesve më cilësore dhe te besueshem në mënyre që te jemi të gatshem në plotesimin e cdo kërkese specifike.Reputacioni ynë për përsosmëri bazohet në cilësinë dhe inovacionin.
Me shumë vite përvojë, tashme ne mund t’i drejtojmë klientët tanë përmes të gjitha hapave në zhvillimin e produkteve të tyre. Ata e dinë se gjithmonë mund të mbështeten në shërbimet tona.

Parllaku Glass

Ask Us!